Stoprocentní večer s výtěžkem 1,6 milionu korun!

21.10.2017

21.10.2017

Oslava dvaceti let založení Chance 4 Children neboli Stoprocentní večer vynesla neuvěřitelnou částku 1,6 milionu korun na programy pro znevýhodněné děti.

Všechny děti mají rády cirkus a klauny, a tak Markéta Szabová, ambasadorka C4C, která se chopila organizace celé akce, vybrala „Cirkus a pouť“ jako hlavní téma večera.  „Spoléhala jsem na to, že každý kdo se účastní oslavy, byl také jednou dítětem,” poznamenala vtipně.

Večerem provázela osobnost TV Nova, úžasná moderátorka Marcela Tomčíková, takže se nikdo ani na chvíli nenudil. Dech beroucí byla představení Českého národního cirkusu pod vedením Jiřího Berouska vtipné skicy klauna Adriana a skupiny Cirque The Losers Company. Kvalitní hudební doprovod zajistila kapela Czech It, jejímiž členy jsou i mladí lidé, kteří se podílí na programu Odrazový můstek k životu.

Každý návštěvník měl příležitost se zúčastnit zábavných aktivit, a tím přispět do C4C pokladny. K tomu účelu byla zavedena vlastní měna – C4C koruna. Atrakce byly pestré: od virtuální jízdy po horské dráze sponzorované společností Samsung, přes stánek s malováním na obličej, účast v tombole a dražbě originálních předmětů až po házení míčků na cíl – na zakladatele C4C Manfreda. Přesněji do obrovských úst na zvětšeném obraze – což se ukázalo jako velmi oblíbená aktivita.
Večer měl i speciální hosty z řad známých osobností: Stanislava Gálika a Veroniku Kašákovou, kteří se připojili k oslavám a nabízeli vlastnoručně podepsané knihy – zisk z jejich prodeje byl přidán k výtěžku z celé oslavy. Svým neskutečným uměním bavil hosty i prvotřídní magik DamianOdess-Gillett.

„Tento večer opravdu změnil vzorec tradičního fundraisingu,“ vysvětluje Manfred. „Díky nulovým nákladům na místo konání, catering a organizaci večera, mohly jít všechny příspěvky do aktivit C4C, tedy přímo na podporu dětí, kterým pomáháme. To bylo možné jen díky pro bono účasti Zátiší Group Catering, hotelu Corinthia, Českého národního cirkusu Berousek, firmě Copy General, JCHP Events a mnoha dalších účastníků, pomocníků a fanoušků. Všech, kteří věnovali své úsilí jedinému cíli –dětem, které neměly tolik štěstí jako naše vlastní.“

Jednou z největších událostí večera bylo předání šeku v hodnotě jednoho milionu korun a devítimístného minibusu od teamu Kaufland zastoupeného PR manažerkou Renatou Maierl. Tato částka byla nejhodnotnějším darem. Nové partnerství mezi Kauflandem a C4C si zaslouží samostatný článek.

Velké PODĚKOVÁNÍ patří všem,kteří udělali tento večer tak výjimečným.
Děkujeme za vaši podporu, pomoc nebo patronství. Jsme velmi vděční, že máme tolik věrných partnerů. Upřímně – bez vás bychom to nezvládli.