DHL a C4C – dohromady tři výročí v jednom roce!

23.12.2017

23.12.2017

DHL a C4C  – dohromady tři výročí v jednom roce!

Rok 2017byl pro obě společnosti výroční, a proto bylo mnoho důvodů k oslavám.

DHL, nejvýznamnější mezinárodní logistická firma, oslavila 25 letsvého působení na českém trhu. C4C si zase připomněla 20 let od svých počátků.A obě společnosti dohromady slavily 15 let úzké spoluprácepři pomoci znevýhodněným dětem.

„Takové náhody se nestávají každý den – tři mouchy jednou ranou,“směje se Manfred Franke, zakladatel a prezident C4C, neziskovky, na jejíž rozvoj a fungování už 20 let dohlíží.

Firma DHL Freightje společensky zodpovědná, a tedy vynikající vzor pro ostatní. Pokud v některé zemi úspěšně podniká, cítí povinnost investovat ze svých zisků zpět do společnosti, díky níž prosperuje. Zdá se, že tato praxe v DHLfunguje velmi dobře. Při velké oslavě 25. výročí to ředitel firmy Vít Návrat potvrdil předáním šeku v hodnotě 250 tisíc korunspoluzakladateliC4CRafalu Wojasovi.

„Je to výjimečný moment pro celý tým i pro mě,“ prohlásil Rafal, když šek přijal. „Posledních 15 let jste byli opravdovým partnerem a podporovatelem našich projektů, které pomáhají ohroženým dětem.Nikdy jste nás neodmítli a za to jsme vám velice vděčni.

Nejenže firma DHL posledních 15 let podporovala C4C finančně, ale starala se i o logistiku přepravy materiální pomoci v hodnotě 800 milionů korun ze Skandinávie do skladu neziskovky v Kladně.

Ohlédneme-li se zpět, není toho málo, co jsme společně dokázali. Tímto chceme poděkovat DHL a všem ostatním partnerům, přátelům a podporovatelům za to, že dohromady můžeme měnit životy dětí v této zemi a ve střední Evropě.

Děkujeme moc!