Škoda Tukas & C4C: společně měníme věci k lepšímu!

01.11.2019

 

V letošním roce se Škoda Tukas a tým C4C spojily, aby změnily životy ohrožených dětí k lepšímu. Seznamte se s novou Škodou Octavia C4C, kterou organizaci laskavě věnovala společnost Škoda Tukas.

Chcete-li jako nezisková organizace úspěšně fungovat, jako je tomu u C4C, je jednou z prvních položek na vašem seznamu spolehlivá přeprava. Ta není levná; vozidla a jejich údržba obvykle znamenají vysoké výdaje, ale k přepravě zboží a personálu – našich klaunů, mentorů a učitelů – jsou auta nezbytná

Octavie nám šetří obrovské finanční zdroje – náklady, které můžeme věnovat na péči o děti, kterým denně pomáháme,“ říká Petra Erguvanli, projektová manažerka programu Odrazový můstek k životu.

Navíc dar v podobě vozu spolu s proplacením nákladů na jeho pojištění a údržbu není pro tým Tukas zjevně ještě dostatečnou zásluhou. 5. října přijel do dětského domova v Dolních Počernicích, kde skutečně přiložil ruku k dílu. Tento domov je jedním z těch, které C4C podporuje v rámci programu Odrazový můstek k životu prostřednictvím odborného vzdělávání, které dětem pomáhá integrovat se do společnosti.

V čele s Jiřím Jandlem tu tým Tukas reprezentovalo 10 manažerů, kteří pomáhali s organizací  „DD Cup – Prevencí proti nehodám“; dnem, který Dětský domov Dolní Počernice pořádá každoročně v místním kempu Dolní Počernice. Byli připraveni vykonávat jakoukoli potřebnou práci od umisťování značek až po pomoc se samotnou organizací.

Tým Tukas odvedl skvělou práci,“ usmívá se pan Lněnička, ředitel dětského domova. „Opravdu si vyhrnuli rukávy a zapojili se!“

Akce se zúčastnilo velké množství lidí a dětí z celkem 22 dětských domovů i z tak vzdálených míst, jakými jsou Ostrava či Čeladná. Naučili se užitečným bezpečnostním dovednostem, které použijí v dopravních situacích.

Takže, týme Tukas: moc děkujeme za auto a za tak srdečnou pomoc v Dolních Počernicích!

 

Autor: Manfred Franke