S.C. Johnson a C4C: Provoněné Vánoce

20.12.2020

Mám ráda tu část roku, kdy je brzy tma a ráno svítá později. Nebylo to tak vždy, ale od doby, kdy mám vlastní domácnost a rodinu, se na ten čas vždy těším. Miluju totiž světlo svíček a jelikož jsem založením skřivan, užívám si jich na podzim a během zimy ráno i v podvečer.

Měla jsem proto velkou radost, když nám společnost S.C. Johnson nabídla dar pro dětské domovy a domovy seniorů. A ne ledajaký – vonné svíčky! Vzhledem k blížícímu se Adventu nemohlo být načasování lepší – kdo by ho nechtěl prožívat v místnosti provoněné jablky se skořicí, citronu a zázvoru nebo jehličí? 😊

Kontaktovali jsme tedy dětské domovy a domovy seniorů, s nimiž spolupracujeme, a už ve čtrnácti z nich po celé České republice a dokonce i na Slovensku svíčky navozují vánoční atmosféru.

„Dobrý den, už svítíme,“ napsala mi ještě  téhož dne, kdy jsme svíčky dovezli do dětského domova v Unhošti, jedna z vychovatelek, paní Vršecká. Podobným způsobem se z nich těšili například i v dětském domově ve Valašském Meziříčí, v Dubé Deštné, České Lípě, nebo ve slovenském Martine 😊

A přidávají se další a další. V několika posledních nemají kapacitu si je v předvánočním shonu vyzvednout, a tak u nás počkají do nového roku. Radost, kterou jejich prostřednictvím společnost S.C. Johnson přinese, se tím nijak nezmenší.

Mockrát děkujeme, S.C. Johnson! Skvělé načasování 😀

Tým Chance 4 Children

 

Autor: Zuzana Šrámková