Kulový blesk, aneb baví nás rychlé a efektivní akce! Spojilo se několik úžasných partnerů a děti v dětském domově mají novou klubovnu!

25.02.2021

 

Na to, že se společnost Gernetic v rámci rekonstrukce svých prostor v Praze zbavuje pěkného nábytku, nás upozornila naše mentorka Monika Kavanová, jejíž manžel je majitelem zmíněné společnosti. Shodou okolností jsme spolu byly právě na návštěvě u dětí v dětském domově v Žatci a jeho ředitelka Lenka Woloszczuková byla doslova nadšená: „Právě zařizujeme další klubovnu a studovnu – moc ji potřebujeme, když se nám teď děti stále učí on-line. Tahle možnost přišla jako na zavolanou!“

A tak začala blesková akce! Spojili jsme se s naším partnerem, ESA logistika Kladno, a ti nám slíbili zajistit na požadovaný termín přepravu nábytku do dětského domova. Naši milí klauni, kteří teď povětšinou nemohou pravidelně do nemocnic za dětmi, nabídli také své síly – místo červených nosů navlékli montérky a zahráli si na stěhováky. Pomáhal i majitel společnosti Gernetic pan Ladislav Kavan. Za chvíli bylo naloženo a milý pan řidič ze společnosti ESA logistika už ujížděl směr Žatec. V tamním dětském domově již bylo nachystáno dostatek ochotných rukou, aby nábytek vyložily a umístily v nové klubovně!

Od nápadu k realizaci vedlo jen několik málo dní, telefonátů, koordinačních e-mailů – a vše klaplo jako po másle! Kde je dobrá vůle, snaha pomoci a ochota spolupracovat – tam se dílo podaří! Děkujeme za štědrost a spolupráci společnostem Gernetic a Esa logistika!

Přejeme dětem, aby jim nové prostory s nábytkem přinášely radost.

 

 

Autor: Markéta Franke