C4C a Copy General oslavovali před Vánoci spolu:

11.01.2024

Spolupracujeme již více než 20 let a proto jsme chtěli v rámci oslavy přinést naději a radost jak dětem z dětského domova, tak seniorům v domově seniorů – oboje v Unhošti.

Copy General a C4C mají ve svých hodnotách dávat těm, kteří to potřebují a podporovat užitečné komunity. Proto se spojili s dětmi z Dětského domova Unhošť a společně zorganizovali předvánoční akci – na míru šitou pro seniory v Domově seniorů Unhošť.

„Dnes slavíme nejen Vánoce, ale také partnerství Copy General a C4C, které trvá již téměř 25 let, a to díky angažovanosti Romana Petra, generálního ředitele Copy General a celého jeho týmu!“, komentuje Manfred Franke, zakladatel C4C. „Roman a jeho tým se pravidelně zajímají o vše, čeho jsme za ta léta dosáhli.“

Sváteční setkání si kladlo za cíl šířit radost a zanechat milé vzpomínky a dobrý pocit sounáležitosti.  Posezení nám osladilo vánočním cukroví a vánočky od partnera C4C, pekáren Kompek. Pekárny Kompek dodaly i krásné perníčky, které jsme na akci společně zdobili a pochutnali si na nich malí i velcí.

Na pódiu vystoupili talentovaní umělci z Tanec Praha a předvedli sváteční choreografii, která oživila ducha Vánoc. Děti z dětských domovů se do této aktivity zapojily velmi rády.

Hry přidaly prvek přátelského soutěžení, kdy se do aktivit zapojili účastníci všech věkových kategorií.

Když se akce chýlila ke konci, společně jsme si zazpívali vánoční písničky. Staříci, děti I dobrovolníci se radostně přidávali.

Paralelně se setkáním ve společenské místnosti, dobrovolníci Copy General spolu s Dr. Klaunem procházeli pokoje seniorů upoutaných na lůžko. Procházeli pokoj po pokoji, zpívali, povídali si a přinášeli sváteční náladu a přání všeho dobrého přímo k jejich lůžkům.

„V každodenním životě a shonu někdy zapomínáme dělat dobré věci – jen tak, nezištně, pro radost. Jsem ráda, že jsme v Copy General využili této jedinečné příležitosti a věnovali jsme svůj čas a energii společně s C4C velkému mezigeneračnímu projektu před Vánoci,“ uzavírá Iva Hrůzová, HR manažerka Copy General a spoluorganizátorka akce.

Všechny nás při odchodu hřál pěkný pocit u srdce!