Půlrok se s půlrokem sešel…

12.02.2024

… a náš tým C4C si opět užil společný den naplněný sdílením, workshopy i zábavou.

Clarion Congress Hotel Prague, který je tradičním a oblíbeným místem našich setkání, i tentokrát bezplatně poskytl prostory a připravil pro tým C4C výborné jídlo a pití včetně báječné večeře na závěr, a udělal maximum pro to, aby se zde všichni zúčastnění členové týmu C4C cítili vítáni.

Sponzorská podpora ze strany vedení hotelu Clarion je pro nás neuvěřitelnou vzpruhou,” uvedl Rafal Wojas, spoluzakladatel C4C. „Vytrvale nás v našem snažení podporují, a to již více než deset let!

Naše upřímné poděkování nejen za tento příjemně strávený den patří generálnímu manažerovi Tiboru Bielikovi a jeho spolupracovníkům, kteří po všechny ty roky dělají pro podporu aktivit C4C vše, co je v jejich silách!

Setkání již tradičně připravovaly zejména známé tváře C4C, Markéta Franke, Petra Erguvanli a Rafal Wojas, tak, jak to dělávají dvakrát ročně. Tradičně se držíme osvědčeného tříbodového modelu: po obědě probíhají workshopy a semináře zvlášť pro klauny na jedné straně a pro učitele, mentory a kouče na straně druhé, a v podvečer se k nim připojí i fundraisingové týmy a všichni společně sdílejí své úspěchy a zkušenosti z práce v dětských domovech a nemocnicích v uplynulé polovině roku.

Večer vyvrcholil společnou večeří připravenou týmem špičkových kuchařů hotelu Clarion.

„Workshopy a semináře jsou pro nás samozřejmě užitečné. Ale ta druhá část, kdy sdílíme, vzájemně se poznáváme a bavíme se spolu při večeři u stolu, je také velmi důležitá – pomáhá nám budovat týmového ducha a posilovat vědomí, že všichni táhneme za jeden provaz“, usmívá se Markéta Franke, která v C4C zastává řadu rolí, mimo jiné předsedkyně nadačního fondu.

V průběhu setkání vystoupil s krátkou prezentací i zakladatel C4C Manfred Franke, který s účastníky sdílel staré fotografie a seznámil je s různými milníky dosavadní 28leté historie C4C. Svůj příspěvek zakončil inspirativním citátem nezapomenutelné Matky Terezy:

„Všechno, co děláme, je jen kapkou v oceánu. Ale bez té malé kapky by ten širý oceán nebyl stejný!“

To je motto, které nám pomáhá pomáhat. Tato slova si potřebují připomínat ti, kdo se snaží udělat tento svět lepším místem a někdy tváří v tvář různorodosti utrpení pociťují vyčerpání a bezmoc. Má to smysl.

******

Pokud byste rádi podpořili práci C4C s nemocnými a sociálně znevýhodněnými dětmi a osamělými seniory, můžete nám pomoci kliknutím sem. Děkujeme Vám za Váš zájem a laskavé zvážení.