Robin Hood nikdy nezahálí: kapsičky s ovocem a oblečení pro dětské domovy a domovy pro seniory

20.06.2021

 

V červnu náš tým Robina Hooda opět spojil síly se švédskou dobročinnou organizací HH a potravinářským  gigantem Danone. Do dětských domovů a domovů pro seniory jsme doručili přes 10 000 ovocných kapsiček a zároveň jsme rozdali další 4 palety zbrusu nového oblečení dětem v dětských domovech v Žatci a Unhošti.

Děkujeme společnosti Danone za kapsičky! Dětem se velmi hodí na různé výlety. A hlavně dobře chutnají,“ napsal nám potěšený Milan Čížek, vedoucí vychovatel z dětského domova v Novém Strašecí.

Chutnají nejen dětem, ale i dospělým,“ směje se nutriční terapeutka Dominika Šmídová z domova pro seniory v Unhošti. Ostatně – radost babiček a dědečků je z fotografií zjevná.😊

Avšak nejen jídlem je člověk živ 🙂 Šaty dělají člověka, tak se to říká, že? A tak se naše Markéta Franke tento měsíc opět vydala do dětského domova v Žatci, aby udělala dětem radost novým módním oblečením, které Chance 4 Children každý měsíc distribuuje do různých dětských domovů díky podpoře charitativní organizace HH a VANS International.

Hodně radosti,“ usmívá se spokojeně Markéta. „Tyto návštěvy fungují jako nabíječka baterií. Jak pro mě, tak pro děti.“

Ostatně reakce jednoho z chlapců mluví za vše: „Markéto,“ raduje se, „chtěl jsem si koupit nové džíny, mám na ně dvě stě korun, ale teta říkala, že to dneska nejde, až zítra. Teď už mám nové džíny a ty dvě stovky můžu použít na něco jiného!

Udělejme příští měsíc radost i dalším dětem!!! Pomůžete nám v tom? 😊

 

Autor: Zuzana Šrámková

 

PS: Materiální pomoc distribuujeme do dětských domovů zdarma. Podporujete nás VY! Zvažte prosím členství v našem „Klubu přátel Odrazového můstku k životu a C4C„. Stačí kliknout zde.

Vaše pomoc je velmi potřebná, abychom mohli pokračovat v naší práci. Velmi si toho vážíme!

Děkujeme.