Celý rok trvalo, než jsme se mohli znovu se sejít!

28.09.2021

 

Ne, že bychom se v mezičasech nevídali, ale kvůli restrikcím a celkové situaci bylo v poslední době těžké zorganizovat setkání, kde by byli všichni: vedoucí projektů, klauni, učitelé, mentoři i vedení Chance 4 Children.

Náš úžasný partner, Clarion Congress Hotel Prague, nám znovu umožnil, abychom se setkali v jeho prostorách – a ještě nás královsky pohostil!

Moc děkujeme! 😊

Již tradičně mají naše setkání společnou část, během níž se navzájem informujeme, co se za uplynulé období událo, co se podařilo, a součástí jakých úžasných příběhů jsme se stali. Potřebujeme to! Aby nám stále hořela srdce  – protože bez těch se naše práce dělat nedá.

Každá se skupin má také čas na aktivity odpovídající jejímu zaměření:

Klauni pokračovali ve svém vzdělávání. Jejich aktivity, hry a trénink se orientovaly tím nejpotřebnějším směrem: vnímat prostředí, ve kterém pracují, aby dokázali pružně reagovat na konkrétní lidi a jejich podmínky a působit co nejlépe v konkrétních situacích. Je to důležitá dovednost a naši lektoři to s klauny trénovali prostřednictvím zajímavých aktivit.

Učitelé a mentoři pracovali společně, a to hlavně na novém projektu C4C nazvaném Pomocník, ale také si nechali trochu času na sdílení zážitků a zkušeností.

Všichni jsme si užili úžasné atmosféry bezpečí, sdílení, radosti a sounáležitosti. Potkali jsme se s několika novými lidmi a načerpali vědomosti, motivaci i radost do další práce. Bylo báječné, setkat se po takové době a těšíme se na viděnou příště!

Je nám zkrátka spolu dobře.

 

Naši práci všech můžete podpořit i Vy! Staňte se členem Klubu přátel C4C. Pomozte nám pomáhat v nemocnicích, dětských domovech i domovech seniorů. Je to díky Vaší podpoře, že můžeme měnit život lidí okolo nás k lepšímu. Děkujeme Vám.

Tým Chance 4 Children